logo
De Modebrouwerij

Groothandel in digitaal geprint textiel

Neem contact op met ons!

Ons concept

Als u zelfstandig ondernemer in de modebranche bent en een winkel of webshop runt, kan De Modebrouwerij veel voor u betekenen. Wij hebben de labels American Joggs en Azuka in beheer. Beide labels bestaan voornamelijk uit printed T-shirts en sweaters van zeer goede kwaliteit. 
Het concept van beide labels kan voor u, als eigenaar van een winkel en/of webshop, zeer interessant zijn, omdat de vraag van de consument steeds sneller verandert. Trends volgen elkaar razendsnel op en consumenten worden constant getriggerd om nieuwe aankopen te doen, zodat zij on top of the trend blijven. Grote winkelketens zijn vanwege hun organisatie in staat om hierop in te spelen, maar voor een groot deel van de ondernemers in de modebranche, met name de zelfstandige retailers, blijkt dit lastiger.

De Modebrouwerij biedt u de mogelijkheid om mee te gaan in dezefast fashion’-beweging. Door onze jarenlange ervaring in de modebranche, hebben wij kennis van de gang van zaken binnen deze branche en deze kennis delen we uiteraard graag met u. Ons styling-team is dagelijks bezig met het ontwerpen van nieuwe prints, gericht op de laatste fashion trends en actuele gebeurtenissen, en door onze printtechniek zijn wij in staat om op zeer korte termijn te leveren. Een groot voordeel voor u is ook dat wij geen minimum afnamehoeveelheid hanteren. U kunt uw voorraad laag houden, wat met het oog op fast fashion’ zeer gunstig is.